vivre.ro

joi, 5 aprilie 2012

Club de zi

Sunt genul de persoana care crede cu tarie ca oamenii isi pot schimba obiceiurile pentru unele mai bune, daca exista o promovare adecvata si cool, care sa prinda la publicul larg. De cele mai multe ori, am observat, la publicul roman prinde "copiatul vedetelor", iar treaba la care m-am gandit este una care s-ar potrivi in aceasta categorie.
Noaptea este foarte periculos, mai ales pentru doamne si domnisoare lipsite de aparare, petrecerile tin mult, si totusi noaptea este momentul preferat al oamenilor de a iesi in club. De aici si denumirea de club de noapte.
Insa  sunt foarte curioasa daca ar prinde tot la fel de bine un club de zi. Inauntru este la fel de intuneric, incaperea este izolata fonic, deci nimic din ceea ce se intampla inauntru sa nu se auda afara, insa sa se deschida sambata si duminica in plina zi. Astfel, cand lumea iese din club inca este lumina afara, nu este la fel de infricosator, iar persoanele inca prezente pe strada sunt destul de multe incat sa nu mai indrazneasca nimeni sa se mai legede tine.
Ma gandeam ca atunci nu s-ar mai putea purta "rochii de seara" de catre fete si femei, insa nu cred ca asta este neaparat o problema. Singura problema ar fi ca noaptea obisnuieste sa ascunda pacatele majoritatii persoanelor care se imbata, pentru ca mai sunt si unii care sunt prinsi, sau mai fac cine stie ce prostii. Insa nici asta nu cred ca ar fi o problema chiar atat de mare, pentru ca lumea ar fi descurajata sa mai consume la fel de multe bauturi alcoolice din rusine fata de persoanele cu care se intalneste afara.
In plus, nu ar mai fi deranjati cetatenii care dorm de catre petrecareti carora le vine la indemana sa tipe pe strada. Un alt avantaj ar fi faptul ca si persoanele care nu se pot lipsi de somnul de peste noapte ar putea sa se bucure de placerile clubbingului.
DAR presupun ca tocmai descurajarea oamenilor de a consuma bauturi alcoolice va fi problema implementarii acestui proiect. Sunt prea multe companii care produc aceste bauturi care ar avea de pierdut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea!