vivre.ro

miercuri, 3 octombrie 2012

Cum sa iti faci un magazin online

Poate ca nu stiti asta despre mine, insa cochetez de ceva timp cu ideea unui magazin online. Insa din lipsa de timp si de informatii am hotarat ca mai este timp si pentru asta. Ei bine, eu m-am cam lamurit si as vrea sa incep de maine daca s-ar putea.
De ce m-am lamurit? Pentru ca a aparut o noua sursa de informare in legatura cu magazinele online foarte credibila si care poate sa iti ofere raspunsuri la toate intrebarile. Proiectul a fost demarat tocmai pentru a ajuta persoane ca si mine, care nu vor sa se arunce cu capul inainte fara sa stie la ce. Liviu Taloi este cel ce a avut aceasta idee extraordinara si care l-a si pus pe picioare. El a adunat o armata de specialisti care nu vor face altceva decat sa raspunda tuturor intrebarilor care ne framanta si care nu ne lasa sa incepem o afacere cu un magazin online.
Cumimifacmagazinonline.ro este numele proiectului si adresa la care il gasiti. Si daca va intereseaza acest domeniu, dar ti se pare o mare de intrebari, aici este locul potrivit sa le etalezi pe toate pentru a afla raspunsurile care iti vor face lumina intre ganduri.
De fapt, intrebarile noastre sunt cele care compun continutul acestui site si de aici provin informatiile din care si noi putem sa ne insipram si apoi sa punem intrebarile pe care le mai avem. Este foarte important sa stim cat mai multe despre fiecare domeniu care se leaga de comertul online. Astfel s-au dezvoltat discutii pe teme de interes despre piata din Romania de comert electronic, despre cum sa  ne facem contractele cu furnizorii si despre cum sa ne organizam in modul cel mai optim magazinul propriuzis, dar si despre baza legala a acestei afaceri. Invatam cu sa ne alegem platforma in functie de necesitatile noastre si apoi sa ne facem promovare si care sunt modurile de promovare la care putem apela, pana si ce inseamna SEO si cum ne ajuta el. Pana la urma scopul este vanzarea cat mai multor produse si profitul. Asadar, rata de conversie este foarte importanta si putem afla ce trebuie sa facem ca sa o crestem constant si sigur. In principiu, orice intrebare ai avea legata de acest domeniu poti sa o pui si ti se va raspunde.
Acesta este un pas foarte important spre dezghetarea mai multor persoane pentru a ii oferi o sansa acestei afaceri care de cele mai multe ori se dovedeste a fi un succes. Care dintre voi ati vrea sa aflati mai multe lucruri despre magazinele online?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea!