joi, 9 iunie 2016

În așteptarea concediului

Atunci când mulți abia încep să își planifice concediul, eu deja ard de nerăbdare să treacă cele 2 zile până când voi ajunge pe nisipul fierbinte. Până când voi intra în starea de relaxare.
Starea de relaxare e bună. Starea de relaxare vine cu cărți, vine cu stat la soare, vine cu natură și cu sunetul valurilor. Și pe lângă astea, am înțeles că am ales un super resort în care să fac toate astea. Și nu vă imaginați că am făcut asta pentru că nu mai am ce să fac cu banii. Ci pentru că am avut noroc să prind o super ofertă.
Așa ar trebui să arate... aici ar trebui să mă relaxez eu.

Dar știu că pozele nu înfățișează întotdeauna adevărul. Așa că promit că voi reveni cu propria mea viziune despre acest hotel și despre întreaga experiență. Acum doar încerc să mă liniștesc și să am răbdare încă două zile. Două zile. Doar atât. Sper să treacă repede.
Totodată, sper ca iluziile pe care mi le fac să nu fie prea mari, sau sper să nu fiu dezamăgită.
Data trecută când am fost în Turcia, în luna de miere, am fost impresionată de servicii și de luxul pe care l-am avut la dispoziție. Sper că și de această dată să fie o experiență foarte plăcută și că ne vom întoarce acasă cu amintiri superbe.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea!